Aanstekelijk Christen

Gezonde gemeente opbouw begint met een gezonde visie. En gezonde gemeente opbouw wordt gevolgd door praktische en bruikbare hulpmiddelen.

Op dit deel van deze website vind je drie veelgebruikte hulpmiddelen, die in iedere gemeente inzetbaar zijn.

Aanstekelijk Christen is ontwikkeld om je te leren op eenvoudige en doeltreffende wijze het Evangelie te delen in je omgeving. Geen geforceerde evangelisatie, maar met reeds bestaande contacten iets delen van de liefde van de Here Jezus. Deze cursus (die recent is vernieuwd) is een mix van Bijbelse theorie, aangevuld met praktische oefeningen en hulpmiddelen.

Samen Beter Bouwen

Samen Beter Bouwen is bedoeld om je te helpen de juiste plaats te vinden om te dienen in Gods koninkrijk. In deze cursus staat 1 Kor. 12 centraal. Vijf interactieve avonden waarin je stap voor stap ontdekt hoe God je gemaakt heeft en wat de optimale plek is om mee te bouwen in de lokale gemeente. Een cursus die impact heeft en voor veel deelnemers behoorlijk wat eye-openers heeft opgeleverd.

Lees verder...

Je Geld en Je Leven

Je Geld en Je Leven is een cursus van vijf of zes bijeenkomsten met aan het begin van iedere bijeenkomst bijbels onderwijs over omgaan met geld en bezittingen. In de tweede deel van iedere bijeenkomst komen hele praktische zaken aan bod rondom thema’s als financiële planning, lenen, (be-)sparen, verzekeren, budgetteren, abonnementen, product vergelijking.

Lees verder...