Film Leven in Vrijheid
 

Film Leven in Vrijheid

2,50

Leven in Vrijheid is een film van 70 minuten die is gemaakt met het oog op de rand- en buitenkerkelijke die op zoek is naar echte Vrijheid, Antwoorden op levensvragen en (lees verder door op de titel te klikken).

dvd leven in vrijheid achterkantDVD leven-in-vrijheid achterkantFilm 'Leven In Vrijheid' (Praktisch hulpmiddel voor Evangelisatie)
Veel mensen lopen rond als gevangene van hun verleden. Bitter om wat hen is overkomen. Verhard om wat er is gebeurd. Ze dragen de lasten van het verleden dagelijks mee. Zo hoeft het niet te blijven. Er is een weg om vrij te worden van deze lasten. Een weg van vergeven. Vergeven van vaders. Van pesters. Van daders.

Ook Josh McDowell was belast door zijn verleden. Zijn jeugd werd gekenmerkt door een gebrek aan liefde, huiselijk geweld en misbruik. Josh werd een bitter en angstig mens. In de pubertijd en op de universiteit schopte hij tegen alles aan. Tegelijkertijd was hij wanhopig op zoek naar een bestemming. Hij leerde dat de weg van vergeving de weg naar vrijheid is. Er zijn diverse boeken van Josh McDowell in het Nederlands vertaald, o.a.: 'Meer dan een Timmerman' en 'Jezus; Feit of Fictie'

Wie vormen de doelgroep van deze DVD?

  • Mensen die op zoek zijn naar God
  • Mensen die vragen hebben over de betrouwbaarheid van God en de Bijbel
  • Mensen die trauma's hebben opgelopen in het verleden.
  • Mensen met pijn en frustraties als gevolg van het gedrag van anderen.
  • Iedereen die op zoek is naar echte vrijheid!

Welke verwijzingen?

Op de DVD-hoes staan 2 digitale verwijzingen:
www.ikzoekGod.nl
www.celebraterecovery.nl

Hoe kun je deze DVD gebruiken?
Het opzetten van een campagne waarin je zoveel mogelijk van deze dvd's verkoopt aan gemeenteleden. Het is een uitstekend hulpmiddel om weg te geven na afloop van een evangeliserend gesprek. De film is tijdloos en kan dus altijd gebruikt worden.
Plaatsen in het rek met PR middelen van de gemeente. De DVD is ongeveer net zo duur als een brochure met gemeente info.
De evangelisatiecommissie/-werkgroep gebruikt deze film in de gemeente vertonen met de aanmoediging om er zoveel mogelijk aan te schaffen en te gaan gebruiken.
Deze film kan toegevoegd worden aan een verjaardagscadeautje, kerstkaart/ kerstpakket.
... Uw eigen idee...

Prijs:
De prijs van de DVD is zodanig gesteld dat hij op grote schaal gekocht kan worden.
Per stuk: € 2,50
5 ex. : - 5%
10 ex.: - 10%
20 ex.: - 20%
Vanaf 50 ex.: -30%

Opmerkingen:
De korting wordt niet zichtbaar in het scherm tijdens uw bestelling, maar wordt verrekend op de factuur.
Bij aantallen boven de 250 is het mogelijk om het eigen gemeentelogo en de website van de gemeente toe te voegen op de DVD hoes.